Stamppottenbuffet-Lichtjesavond

Let op, álle stamppotten avonden zijn volgeboekt. Maar kom er gerust bij, want alle andere eettentjes én herberg De Kastelein zijn voor u open en u kunt genieten van het sprookje van onze lichtjesavond plus de live muziek op het Smulplein podium.

De stamppottenbuffetten van 2018 vinden plaats op de vrijdagavonden 23 en 30 november en 7, 14, en 21 december.

Maak er een complete familieavond van en kom gezellig mee eten met het stamppottenbuffet. We gaan aan tafel tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Naast de diverse overheerlijke stamppotten kunt u genieten van het live entertainment en muziek dat u vanaf het wwww-theaterpodium geboden wordt. De kosten voor deelname aan het buffet zijn € 14,95 p.p.

Aansluitend gratis romantische winter-lichtjesavond in het Anton Pieckdorp tot 21.00 uur. Ga winkelen in het avondsprookje of blijf gezellig naborrelen met hapjes, drankjes en live muziek.

Gaarne uiterlijk 4 dagen van tevoren reserveren via het inschrijfformulier (de rode knop bovenaan deze tekst) of rechtstreeks bij de kassa van herberg De Kastelein bij tuincentrum ’t Vaarderhoogt

Wilt u ook zo’n sfeervol stamppottenbuffet meemaken, wacht dan niet met reserveren want de belangstelling is overweldigend.

Verschillende stamppotten, lekker eten, volop sfeer en top-entertainment.

Het eerste stamppottenbuffet vindt plaats op vrijdagavond 23 november en wordt muzikaal begeleid door zangeres Rianne Druijff met haar band. Dat belooft veel sfeer lekker eten en prachtige muziek op de koop toe.

Op de vrijdagen 30 november én 14 en 21 december hebben wij top-entertainer, pianist, trompettist en grappenmaker Paul Poulissen weten te strikken. Iedereen die Paul kent weet dat hij een van de meest veelzijdige musici van het land is. Muziek van de bovenste plank en een witz als toetje.  

Op 7 december wordt het buffet muzikaal omlijst door acoustic duo Heels and Sneakers.  

Op alle vrijdagavonden zijn er ná de stamppotten buffetten aansluitend lichtjesavonden, waarbij weer andere artiesten en koren optreden.