Stamppottenbuffet-Lichtjesavond

De stamppottenbuffetten van 2017 vinden plaats op de vrijdagavonden 24 november en 1, 8, 15 en 22 december.

Maak er een complete familieavond van en kom gezellig mee eten met het stamppottenbuffet. We gaan aan tafel tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Naast de diverse overheerlijke stamppotten kunt u genieten van het live entertainment en muziek dat u vanaf het wwww-theaterpodium geboden wordt. De kosten voor deelname aan het buffet zijn € 14,95 p.p.

Aansluitend gratis romantische winter-lichtjesavond in het Anton Pieckdorp tot 21.00 uur. Ga winkelen in het avondsprookje of blijf gezellig naborrelen met hapjes, drankjes en live muziek.

Gaarne uiterlijk 4 dagen van tevoren reserveren via het inschrijfformulier (de rode knop bovenaan deze tekst) of rechtstreeks bij de kassa van herberg De Kastelein bij tuincentrum ’t Vaarderhoogt

Wilt u ook zo’n sfeervol stamppottenbuffet meemaken, wacht dan niet met reserveren want de belangstelling is overweldigend.

Verschillende stamppotten, lekker eten, volop sfeer en top-entertainment.

Het eerste stamppottenbuffet vindt plaats op vrijdagavond 24 november en wordt muzikaal begeleid.

Op de vrijdagen 1, 8 en 22 december hebben wij top-entertainer, pianist, trompettist en grappenmaker Paul Poulissen weten te strikken. Iedereen die Paul kent weet dat hij een van de meest veelzijdige musici van het land is. Muziek van de bovenste plank en een wiets als toetje.

paulpoulissen

 

Op vrijdagavond 15 december vindt u ook weer een fantastische zangeres op het podium. Binnenkort meer nieuws hierover.

Op alle vrijdagavonden zijn er ná de stamppotten buffetten aansluitend lichtjesavonden, waarbij weer andere artiesten en koren optreden.